Lijst van afleveringen van iCarly


Hieronder een de afleveringen van iCarly, de 6 specials die gemaakt zijn, tellen mee in de lijst. iCarly bestaat uit 6 seizoen met 109 afleveringen. Bekend is dat er geen 7e seizoen meer komt. Een - betekend dat er geen Nederlandse titel is voor de aflevering.


Seizoen 1.

Nummer Engelse titel Nederlandse titel Omschrijving
1a iPilot Het Begin Carly moet samen met Sam de audities doen voor de talentenjacht. Freddie neemt alle audities op. Wanneer Freddie per ongeluk het filmpje van Sam & Carly online zet in plaats van de audities, krijgen ze veel leuke reacties. Ze besluiten een webshow te gaan maken, Freddie wordt de technische producent en Carly & Sam gaan hem presenteren.
1b iPilot extended Het begin (uitgebreid) De uitgebreide versie van iPilot. Deze aflevering is 5 minuten langer.
2 iWant More Viewers Ik wil meer kijkers Carly, Sam & Freddie willen meer kijkers voor iCarly en besluiten een wedstrijdje te houden. Sam & Carly tegen Freddie & Spencer. De meiden gaan met een spandoek bij een dansfeest staan. De jongens besluiten een gigantisch digitaal bord op te hangen boven de snelweg. Beide ideeën zijn alleen niet zo geweldig.
3 iDream of Dance Dansdromen Ze bedenken een danswedstrijd. Iedereen kan dansfilmpjes opsturen naar iCarly en de beste komen in de show. Ze dromen allemaal dat ze dansen, iedereen zijn eigen droom met eigen dans.
4 iLike Jake Valse hoop Wanneer Carly verliefd wordt op Jake Krandle, gaat Jake optreden in iCarly. Alleen kan Jake niet zingen, dus moet Freddie zijn stem gaan bewerken. Ondertussen is Spencer bezig een beeld van zichzelf te maken.
5 iWanna Stay with Spencer Ik wil bij Spencer blijven Wanneer Spencer een hamerventilator laat zien in iCarly, wordt Carly bijna geraakt door een van de hamers. Hun opa komt langs en wil Carly mee terugnemen naar Yakima. Carly wil dit niet en gaat er alles aan doen om bij Spencer te blijven.
6 iNevel Nevel Carly vraagt Nevel Papperman een recensie van iCarly op zijn site te zetten: NeveloCity. Nevel vindt Carly leukt en probeert haar te versieren, Carly smeert tapenade in zijn gezicht en gaat boos weg. Daarom schrijft Nevel een slechte recensie over iCarly. Ze proberen hem terug te pakken.
7 iScream on Halloween Helse Halloween Omdat het Halloween is, besluiten ze om een halloween uitzending van iCarly te maken. Lewbert verteld hun dat appartement 13B leeg staat en dat het er spookt. Ze besluiten om de uitzending vanuit het appartement te doen, maar het blijkt er echt te spoken. Spencer wil een kunstwerk maken van een giga pompoen, maar hij wordt de hele tijd gestoord door kinderen die om snoep vragen, maar hij is vergeten snoep te vragen.
8 iSpy a Mean Teacher Ik bespioneer een gemene lerares Carly, Sam & Freddie gaan Francine Briggs (lerares) bespioneren, dit voor het nieuwe item in iCarly. Doordat Freddie wordt achternagezeten door een bij, sluiten ze zichzelf op in de kast. Francine gaat optreden in iCarly voor het groene scherm.
9 iWill Date Freddie Een date met Freddie Valerie is een grote fan van iCarly en verliefd op Freddie, wanneer ze uit samen uit eten gaan verteld Valerie dat ze haar eigen webshow wil en vraagt ze of Freddie deze wil produceren. Later blijkt dat Valerie iCarly wil vernietigen, omdat ze ook Sam vraagt om voor haar te komen werken.
10 iWant a World Record Wereldrecord waanzin Ze willen proberen om het wereldrecord van de langste webshow te verbreken. Ze moeten meer dan 24 uur non-stop uitzenden. Helaas zorgt Spencer's kunstwerk ervoor dat ze een paar minuten voor het eind 5 seconden uit de lucht zijn. Maar zijn kunstwerk valt wel in de prijzen, het heeft de meest bewegende voorwerpen.
11 iRue the Day Dag van berouw Nevel breekt meerdere malen in bij iCarly, wanneer ze proberen een virus bij Nevel te plaatsen, laat Nevel de laptop van Freddie crashen. Wanneer Nevel later weer probeert in te breken, wordt hij opgepakt door de militaire eenheid. 
12 iPromise Not to Tell Niet doorvertellen Sam verandert de cijfers van Freddie, Carly en haarzelf. Sam vertelt dit aan Carly en die mag het niet doorvertellen, toch vertelt ze het Freddie. Carly & Freddie gaan proberen om de cijfers terug te veranderen. 
13 iAm Your Biggest Fan Mandy is de grootste fan van iCarly en ze vragen of Mandy de show komt bijwonen als live publiek. Alleen gaat Mandy daarna niet meer weg en wordt iedereen gek van haar. Spencer zit ondertussen in een band, wanneer Mandy deze muziek hoort wordt ze groot fan van de band en laat ze iCarly weer met rust.
14 iHeart Art Gekunstel Sam mag Freddie een week niet pesten, elke keer als ze het doet kost het haar 5 dollar. Ondertussen komt Harry Joyner Spencer's kunstwerken beoordelen en vindt het niks, dus besluit Spencer om tandartsassisent te worden. Later komt Harry langs en vertelt Spencer dat hij jaloers is en bouwen ze samen een kunstwerk.
15 iHate Sam's Boyfriend Ik haat de vriend van Sam Sam gaat uit met de vriend van Freddie: Jonah. Sam brengt zoveel tijd met Jonah door dat ze geen tijd meer heeft voor iCarly. Carly & Freddie proberen om Sam terug te krijgen bij iCarly. Spencer is ondertussen bezig met een stop-motion film.
16 iHate Chicks Kuikens kwijt Het trio broedt voor een schoolproject 6 eieren, wanneer deze eieren uitkomen, ontsnappen alle kuikens en moeten ze ze gaan vangen.
17 iDon't Wanna Fight Van ruilen komt huilen Carly & Sam zijn 5 vrienden en daarom heeft Carly een t-shirt gemaakt voor Sam. Sam ruilt dit shirt voor 2 concert kaartjes. Freddie probeert hun ruzie op te lossen. Ondertussen probeert Spencer ervoor te zorgen dat hij zijn vissen niet meer vergeet te voeren.
18 iPromote Techfoots Reclame voor Techfoot Carly, Sam & Freddie moeten in iCarly reclame maken voor een nieuwe schoen van Daka schoenen: De Techfoot. Ze zijn hier erg blij mee, totdat ze erachter komen dat er van alles mis is met de Techfoot en hun kijkcijfers weggaan. Spencer wil een nieuwe manier van reizen, nadat hij in slaap is gevallen in de bus en in Canada stond.
19 iGot Detention Nablijven De 50ste uitzending van iCarly komt eraan, maar Sam moet nablijven, Carly zorgt ervoor dat ze ook moet nablijven. Freddie klimt door het raam tijdens het nablijven, en ze doen de show vanuit het nablijflokaal. Elke keer als de leraar eraan komt moet Freddie zich weer verstoppen in de kast. 
20 iStakeout Ik ga undercover 2 Agenten maken gebruik van het huis van Carly & Spencer om de winkel aan de overkant te bespioneren. De agenten doen alsof ze in hun huis wonen. Carly, Sam & Freddie besluiten zelf te gaan kijken in de winkel. Ondertussen hebben Sam & Freddie een weddenschap. De verliezer moet een tattoe nemen van de winnaar. Freddie verliest en moet een tattoe van Sam nemen. Wat vindt zijn moeder hiervan. 
21 iMight Switch Schools Ik ga misschien naar een andere school Carly krijgt een uitnodiging voor een privéschool. Sam & Freddie willen dit niet, omdat Carly dan moet verhuizen en dat zou het einde betekenen van iCarly. Ondertussen heeft Spencer een midgetgolfbaan gebouwd in huis. Sam & Freddie gebruiken deze golfbaan om ervoor te zorgen dat Carly niet weg gaat.
22 iFence Ik scherm Freddie gaat samen met Spencer schermen. Wanneer Doug Touder Freddie uitdaagt, zegt Spencer: ja, en Freddie, nee. Spencer gaat Freddie trainen. Carly is boos op Spencer omdat hij de visite vergeet, hun rare familie: De Dorfmans. Freddie wed met Sam dat zij niet een boek kan uitlezen, alleen lukt dit haar wel.
23 iCarly Saves TV iCarly krijgt een aanbod om op tv te worden uitgezonden. Ze gaan accoord met het contract, maar dan blijkt dat de producent veel wil veranderen. Er wordt zoveel veranderd dat de iCarly een grote flop wordt, dus wordt het contract stopgezet en iCarly gaat weer verder op internet.
24 iWin a Date Gibby wil date met Shannon, dus organiseert iCarly een date-wedstrijd. Omdat de kandidaten niet komen, spelen Sam & Carly de kandidaten. Omdat het mislukt, gaan ze op triple-date. Carly & Gibby, Sam & Reuben en Freddie & Shannon. Het doel is om Shannon en Gibby zo te koppelen. Spencer probeert een vriendin te krijgen via het internet.
25 iHave a Lovesick Teacher Het trio is op school als ze een invalster krijgen, mvr. Ackermann. Ze is vrij getrest en net gedumpt door haar vriendje. Ze wordt boos op Carly en Spencer moet naar school komen, vervolgens wordt ze verliefd op Spencer en doet ze heel aardig tegen de klas. Maar zodra het uit is, is ze weer vervelend en extra boos op Carly. 


Seizoen 2.

Nummer Engelse titel Nederlandse titel Omschrijving
26 iSaw Him First Ik zag hem eerst Carly & Sam zijn allebei verliefd op Freddie's vriend: Shane. Ze willen allebei met hem uit, maar dat gaat niet. Dus besluiten om allerlei soorten wedstrijdjes te houden, maar hierdoor gaat hun vriendschap kapot. Spencer probeert om de lift te reparen.
27 iStage an Intervention Pak-Rat Pech Spencer vindt een oude Pak-Rat machine in de kelder, hij raakt verslaafd aan het spel en vergeet dat hij een Labradoodle moet maken. Freddie stuurt een kettingmail niet door en krijgt hierdoor pech. Is het ook echt pech, of heeft Sam er iets mee te maken.
28 iOwe You Schuld Sam neemt een baantje om haar schuld van $526 kan terugbetalen aan Carly & Freddie. Het gaat alleen mis, als ze veel moet werken. Spencer ziet een aantrekkelijke moeder en gaat haar dochter helpen om toffeeballen te verkopen.
29 iHurt Lewbert Liefde voor Lewbert Omdat Lewbert gewond raakt door een onderdeel bij iCarly, stelt Spencer voor dat het trio Lewbert gaat verzorgen. Als Freddie's moeder binennkomt, besluit zij om voor Lewbert te gaan zorgen. Spencer vervangt Lewbert en vindt een oude CB radio en komt in contact met truckers. 
30-32 iGo to Japan Wij gaan naar Japan De eerste special. Carly, Sam & Freddie gaan naar Japan voor de uitreiking van de iWeb awards. Spencer & Mevrouw Benson gaan ook mee. Kyoko & Yuki nodigen de iCarly cast uit voor een ritje naar de stad, alleen worden ze daar achter gelaten. Ze moeten er alles aan doen om nog op tijd te komen en te winnen.
33 iPie Gebakken Carly, Sam, Freddie & Spencer gaan naar de taartenwinkel van meneer Gallini. Wanneer ze horen dat hij overleden is, besluiten ze naar de begravenis te gaan om de taart recepten te zoeken. Ze weten alleen dat Gallini heeft gezegd dat hij de recepten in zijn computer had gezet, alleen wisten ze niet dat hij het letterlijk bedoelde.
34 iChristmas Als Carly boos is op Spencer wenst dat ze een normale broer had. Een kerstengel genaamd Mitch laat haar zien hoe haar leven dan zou zijn. 
35 iKiss Verzoening Sam vertelt in iCarly dat Freddie nog nooit heeft gezoend. Vervolgens gaat iedereen op school Freddie hiermee pesten. Dus vertelt Sam in de volgende iCarly dat ze zelf ook nog nooit heeft gezoend. Dus gaan Freddie & Sam zoenen.
36 iGive Away a Car Autopech iCarly mag een auto weggeven in de show. Echter blijkt de auto die ze weggegeven hebben niet te bestaan. Alleen heeft Nevel de auto gewonnen en wil hij er ook een krijgen. Spencer heeft op internet een Galaxy Wars auto gekocht, een namaak.
37 iRocked The Vote De stemming verpest Carly & Sam roepen in iCarly iedereen op om te gaan stemmen op David Archuleta in "America Sings", die hierdoor wint. Ondertussen moet Spencer een dvd terugbrengen die hij 10 jaar geleden heeft geleend.
38 iMeet Fred Hier is Fred Freddie zegt tijdens iCarly dat hij geen fan is van de Fred filmpjes op YouTube stopt Fred met het maken van filmpjes. Freddie krijgt nu veel boze reacties en dus besluiten naar Fred toe te gaan. Spencer krijgt ondertussen advies van een 'magische' gehaktbal.
39 iLook Alike Dubbel en dwars Ze gebruiken lookalikes om zelf naar een worsteltoernooi te kunnen gaan en Jackson Colt te interviewen. Spencer ontdekt de lookalikes en gaat naar het toernooi toe en wordt dan neergeslagen door Jackson Colt.
40 iWant My Website Back Ik wil mijn website terug iCarly verliest de website aan Mandy (grootste fan), wanneer ze proberen hem terug te krijgen zegt Mandy eerst dat ze het niet doet, maar later geeft ze hem aan Nevel. Nu moeten ze proberen de website terug te krijgen van Nevel. Ondertussen probeert Spencer om van de 200 kussens die hij bestelt heeft af te komen.
41 iMake Sam Girlier - Als Sam jarig is krijgt ze allemaal dingen te horen, waardoor ze meer op Carly wil lijken. Carly gaat haar helpen meer meisje te worden. Ondertussen denkt Spencer dat een meisje hem leuk vindt vanwege zijn smoking.
42 iGo Nuclear Ik ga nucleair Carly, Sam & Freddie krijgen voor school de opdracht om een zo origineel project te bedenken wat goed is voor het milieu.
43-44 iDate a Bad Boy Carly heeft een relatie met een slechte en probeert daarom de relatie voor Spencer te verbergen. Sam wil haar favoriete vieze video's op internet plaatsen en huurt Freddie in om een website te maken. 
45 iReunite With Missy Missy (een oude vriend van Carly) is terug in de stad en vastberaden om Carly terug te winnen van Sam, maar hulp komt uit een overwachte hoek. Spencer zit vast in de kelder, een buurjongen vindt hem maar weigert hem te helpen. 
46 iTake on Dingo Dingo Strijd Wanneer Carly, Sam & Freddie erachter komen dat een show uit Californië hun items kopiëren. Ze besluiten naar Californië te gaan en het uit te zoeken. Spencer gaat mee en gaat op zoek naar het verloren hoofd van Charles Dingo.
47 iMust Have Locker #239 Samen uit, Samen kluis Sam en Freddie moeten kluisje 239 samen delen, nadat ze allebei de wedstrijd hebben gewonnen. Carly vraagt of Spencer haar tekenles wil geven, nadat ze is uitgelachen om haar konijntje.
48 iTwins Tweeling Freddie wil niet geloven dat Melanie de tweelingzus is van Sam, en denkt dat Sam Melanie is. Carly geeft Chuck rekenles en Spencer wil haar laten zien hoe vreselijk Chuck is. 
49-50 iFight Shelby Marx Gevecht met Shelby Marx Tijdens een iCarly uitzending zegt Carly dat ze de bokser Shelby Marx (gespeeld door Victoria Justice) kan verslaan. Hierop komt Shelby naar hun toe om te vechten en te zien wie er nu echt beter is. 


Seizoen 3.

Nummer Engelse titel Nederlandse titel Omschrijving
51 iThink They Kissed De verzoening Sam moet naar de tandarts en krijgt daar een verdoving. Ze vertelt aan Carly dat zij en Freddie gezoend hebben. Spencer gaat kunstles geven aan gevangen
52 iCook Aan de kook Carly, Sam & Freddie verslaan een beroemde kok in een wedstrijd. Alleen kan hij niet tegen zijn verlies. Spencer heeft een droom dat hij geknuffeld wordt door een acteur uit Galaxy Wars. Dus gaat hij erop wachten.
53 iSpeed Date Speeddaten Omdat Carly geen date heeft voor het schoolfeest, regelt Sam een jongen. Alleen zijn er zoveel aanmeldingen wordt er een speeddatesessie gehouden. Sam probeert Gibby ondertussen te vragen en Spencer een nieuwe app voor zijn telefoon, hij is de hele dag door aan het trainen dankzij zijn app.
54 iCarly Awards iCarly awards iCarly geeft voor het eerst de iCarly awards weg. Spencer maakt ze met hulp van zwempakmodellen. 
55 iHave My Principles Schoolhoofdpijn Nadat Rector Franklin wordt ontslagen door zijn optreden in iCarly worden de twee gemeenste leraren van de school de nieuwe rectoren.
56 iFind Lewbert's Lost Love Lewberts verloren liefde Nadat Sam een doos met spullen van Lewbert heeft gestolen, komen ze erachter dat er een verloren liefde is in het leven van Lewbert, alhoewel dat denken ze. Lewbert haat haar, maar ze is al uitgenodigd. Dan maar proberen om ze te koppelen. Ondertussen moet Spencer samen met Chuck het gebouw bewaken.
57 iMove Out Ik vertrek Freddie is zijn moeder zat en verhuist. Ondertussen hebben Carly, Sam & Freddie een dierenfotografie in de iCarly studio. De andere dierfotografen uit de stad vernielen deze studio, maar hoe pakken ze ze terug?
58-59 iQuit iCarly Ik stop met iCarly Carly & Sam helpen een paar komieken met hun video, maar de komieken krijgen ruzie. Deze ruzie wordt zo erg dat Sam & Carly ook ruzie, dit wordt zo erg dat ze stoppen met Carly. Spencer heeft een boot gewonnen en zit met Gibby in deze boot, maar op het parkeerterrein omdat hij het havengeld te duur vindt.
60a  iSaved Your Life Redder in nood Wanneer Carly de straat wil oversteken, wordt ze bijna aangereden door een Taco truck. Freddie duwt haar net op tijd weg, maar raakt zelf gewond. Carly voelt zich zo schuldig dat ze verliefd raakt op Freddie. Sam & Spencer zijn verwikkeld in een spelletje paintball.
60b iSaved Your Life extended edition Redder in nood ( uitgebreid ) De uitgebreide versie van iSaved Your Life. Deze aflevering bevat 7 minuten extra.
61 iWas a Pageant Girl Missverkiezing Sam geeft toe dat ze vroeger heeft meegedaan met een missverkiezing en haalt vervolgens Carly over om in haar plaats mee te gaan doen, maar dan komt ze erachter dat ze zelf weer mee mag doen. Spencer haalt Freddie om, om op dubbel-date te gaan.
62 iEnrage Gibby Gibby Gekwetst Gibby denkt dat Freddie zijn vriendin Tasha heeft gekust en daagt Freddie uit tot een gevecht in iCarly. De krant schrijft dat Spencer dood is, nu wil iedereen opeens zijn kunstwerken kopen voor veel geld. Spencer vindt dit goed en speelt mee, hij doet alsof hij dood is. Het loopt alleen een beetje uit de hand.
63 iSpace Out Ruimte gebrek iCarly krijgt de kans om de show vanuit de ruimte te doen. Ondertussen loopt er een vreemd meisje in het appartement rond. Spencer volgt haar en probeert te ontdekken wie ze is.
64 iFix a Popstar Popster problemen iCarly gaat proberen een videoclip op te nemen voor een popster, in de hoop dat dit haar comeback wordt. Alleen wil de popster niet meewerken. Ondertussen heeft Spencer een date met een vrouw. Hij vindt haar leuk totdat hij erachter dat de vrouw Gibby's moeder is.
65 iBloop Bloopers Mirande Cosgrove laat Jerry Trainor zien dat hij veel bloopers maakt, Jerry wil laten zien dat hij niet de enigste is die veel bloopers maakt. De aflevering laat de beste bloopers zien sinds het begin van de serie. Miranda & Jerry spelen in deze aflevering zich zelf en niet hun rol: Carly & Spencer
66 iWon't Cancel The Show Alles voor de show Wanneer Sam in de gevangenis zit, en Carly de show niet wil laten uitvallen omdat haar vader voor het eerst live kijkt, moet Spencer invallen voor Sam. Dit wordt lastig omdat Spencer ook een date heeft, hoe kan hij op beide locaties zijn.
67 iBelieve in Bigfoot Ik geloof in Bigfoot Carly & Spencer willen bewijzen dat Bigfoot bestaat.
68-69 iPsycho Kidnap Kat Carly, Sam & Freddie gaan naar een verjaardag van een fan van hun. Helaas worden ze opgesloten. Gibby is het eerste lid van kamp Spencer, maar gaat zijn vrienden redden. 
70 iBeat the Heat Over de kook Tijdens een hittegolf valt de stroom en heeft iedereen het warm, behalve bij Carly thuis omdat Spencer een Noorse airco heeft die het wel doet. Iedereen komt nu bij hun thuis. Freddie heeft een date met Sabrina, Carly probeert haar kunstwerk te beschermen tegen alle mensen.


Seizoen 4.

Nummer Engelse titel Nederlandse titel Omschrijving
71 iGot a Hot Room Een gloednieuwe kamer Spencer wil Carly de beste verjaardag ooit geven, hij laat zijn knippen en maakt een gummibeerlamp voor Carly. Alleen vliegt deze lamp in de brand en haar hele kamer brand af. Met de brand wordt ook een oud horloge verbrand, hierdoor krijgt Spencer genoeg geld om Carly een nieuwe kamer te geven. Carly neemt ondertussen een baantje bij de Groovie Smoothie.
72 iSam's Mom De moeder van Sam Sam trekt bij Carly in na een ruzie met haar moeder. Carly brengt Sam & haar moeder naar een psychiater, in de hoop dat ze de ruzie bij leggen. Ondertussen wordt Freddie achternagezeten door een gevaarlijke crimineel. 
73 iGet Pranky Grap graag Carly heeft nog nooit een grap uitgehaald en moet dit doen van Sam & Freddie. Ze vraagt Spencer om hulp en weet eh over te halen. Spencer kan alleen niet meer stoppen met grappen uithalen.
74 iSell Penny-Tees Penny shirt's Het trio komt erachter dat de penny shirts die ze maken veel geld opleveren en besluiten ze te gaan verkopen. Sam misbruikt kinderen, terwijl Carly & Freddie ze te veel verwennen. 
75 iDo Het ja-woord Nadat een iCarly fan zijn vriendin ten huwelijk vraagt in de show, worden Sam, Carly, Freddie & Spencer uitgenodigd. De bruid wordt verliefd op Spencer en wil niet meer trouwen. Hoe redden ze de bruiloft?
76-77 iStart a Fan War De fan oorlog iCarly gaat naar Webicon, maar wanneer ze daar aan komen beginnen ze per ongeluk een Fan oorlog. De Creddiefans (die willen Carly & Freddie samen hebben) & de Seddiefans (fans die Sam & Freddie bij elkaar willen hebben) hebben een ruzie, Sam maakt dit erger door te zeggen dat Carly & Freddie iets hebben. Spencer is verwikkeld in een computerspel
78 iHire an Idiot Ingehuurde dombo Carly & Sam willen een stagair bij iCarly en nemen Curt aan. Curt is echter ontzettend dom, maar ze ontslaan hem niet om dat hij knap is. Freddie huurt een vrouwelijke stagair in die net zo dom doet als Curt. Maar Ashley is niet zo dom als het lijkt. Spencer moet van zijn opa een kunstwerk in het museum hebben anders moet hij weer rechten studeren, dus doet Spencer alles om een kunstwerk in het museum te krijgen. 
79 iPity The Nevel Die zielige Nevel Het trio komt erachter dat Nevel Papperman wordt aangevallen, omdat hij een klein meisje in de supermarkt heeft gepest. De drie vieren groot feest, totdat Nevel hun om hulp komt vragen. Ondertussen verveelt Spencer zich. 
80 iOMG Ongelofelijk Iedereen moet een nacht doorwerken op school om alle projecten af te krijgen. Sam gedraagt zich vreemd als ze opeens met Freddie & Brad wil werken, hun computer app geeft de uitslag: Sam is verliefd. Dus probeert Carly Sam & Brad te koppelen. Alleen blijkt Sam verliefd te zijn op Freddie en Carly ziet ze later zoenen. Spencer helpt Carly & Gibby met hun project.
81-83 iParty with Victorious Feest met Victorious

Cross-over met Victorious, de hele cast van Victorious speelt mee. 

Carly & Tori hebben allebei een relatie met Steven Carson, maar weten het niet van elkaar. Sikowitz wil Tori & Beck laten verschieten zodat ze hun angst beter kunnen acteren. Aan het eind wordt er feest gevierd en wordt er een lied gezongen, een combinatie van de titelsongs van beide series.


Seizoen 5.

Nummer Engelse titel Nederlandse titel Omschrijving
84 iLost My Mind Gek van liefde Nadat Sam Freddie heeft gezoend is ze spoorloos verdwenen. Na drie dagen vinden Carly & Freddie haar in een psychiatrisch ziekenhuis. Na een gesprek met Freddie wil Sam weer weg, maar dat kan alleen met een handtekening van haar moeder. Spencer verkleedt zich als haar moeder, maar wordt betrapt. iCarly komt dus vanuit het ziekenhuis. Carly vraagt de kijkers of Sam gek is nu ze Freddie gezoend heeft. Uiteindelijk zegt Freddie hoe hij zich voelt en zoent Sam.
85 iDate Sam & Freddie Ruzie relatie Sam & Freddie hebben de hele tijd ruzie en Carly moet dit oplossen, zelf 's nachts. Gibby heeft een hond gekocht om zijn band met Carly te versterken. Sam & Freddie gaan op date en Carly moet mee om eventuele ruzie's op te lossen. Carly zegt dan als ze niet zonder ruzies kunnen moeten ze maar niet uitgaan. Spencer is druk mezig met zijn nieuwe grasveld in de woonkamer.
86 iCan't Take It Genoeg is genoeg Omdat Sam Gibby nu gebruikt voor haar pesterijen, besluit Gibby om Sam & Freddie uit elkaar te drijven. Gibby wil dat Carly hem gaat helpen, maar Carly weet niet voor wie ze moet kiezen, zelfs niet als ze samen met Gibby iCarly moet presenteren. Freddie wordt niet toegelaten bij het N.E.R.D camp, nadat Sam zijn aanmelding heeft veranderd. Freddie komt erachter dat Sam zijn aanmelding heeft veranderd en denkt eraan om het uit te maken. 
87 iLove You Ik hou van je Carly vindt dat Freddie & Sam elkaar's hobby's moeten uit proberen. Freddie neemt Sam mee naar zijn modeltrein club, wat Sam weer niet leuk vindt. Sam neemt Freddie mee naar de gevangenis om haar oom te bezoeken, dit vindt Freddie weer niet leuk. Spencer's oude babysitter komt langs en behandelt Spencer weer als een 4 jarig kind. Carly gaat hun uitleggen dat als ze elkaar echt leuk vinden, ze zich ook zo moeten gedragen. Freddie & Sam horen dit en besluiten om het uit te maken. 
88 iQ Knappe kop Carly heeft een date, maar haar date is erg slim. Dus schrijft Carly alles wat ze moet weten op haar arm en onder haar bord. Sam heeft een grote vork, Spencer probeert een kluis te openen. T-Bo moet op zoek naar een andere slaapplek omdat zijn kantoor geen slaapplek is. Hij kan een kamer huren bij Freddie thuis.
89 iBloop 2: Electric Bloopaloo Een avond met Christopher Cane De bloopers van seizoen 4 en 5 worden getoond. De uitzending wordt gepresenteerd door Rex als Christopher Cane van Victorious. 
90-91 iStill Psycho Nog steeds gestoord Het vervolg op iPsycho. Nora wordt weer vrijgelaten en de vrienden komen naar haar feestje, waar ze vervolgens gevangen worden genomen. Gibby probeert via de schoorsteen te ontsnappen, maar komt bovenin vast te zitten. Freddie laat zijn moeder weten waar hij is via de chip in zijn hoofd. T-Bo wordt uit zijn kamer gezet, maar hij mag blijven omdat hij mevrouw Benson naar Nora's huis heeft gebracht. Iedereen komt vrij, alleen vergeten ze Gibby, die zit nog een paar dagen vast in de schoorsteen.
92 iBalls 3D drama Carly is een weekend weg, dus moeten Sam & Freddie iCarly samen presenteren. Freddie bouwt een camera waarmee iedereen iCarly in 3D kan zien, alleen krijgt iedereen last van zijn ogen. Spencer neemt een persoonlijke assistent in dienst, maar deze moet weer weg, omdat Spencer hem niet kan betalen.
93 iMeet the First Lady Belangrijk bezoek De vader van Carly & Spencer is jarig en zou langskomen, maar kan niet komen. Dus verrassen Sam & Freddie hun met een live-gesprek tijdens iCarly. Wanneer het trio de volgende dag uit school thuiskomen, staan er 3 agenten op hun te wachten. De First Lady ( Michelle Obama) komt langs om te vertellen dat het goed was om het gesprek met Carly's vader te doen. En daarom mag de 'First Lady' meedoen met de volgende iCarly uitzending. 
94 iToes Fat Cakes


Seizoen 6.

Nummer Engelse titel Nederlandse titel Omschrijving
95 iApril Fools 1 April
96 iGo One Direction iCarly en One Direction
97 iOpen a Restaurant Gibby's Geheim
98 iHalfoween
99 iPear Store Gebakken peren
100 iBattle Chip Chip neemt wraak
101 iGet Banded
102 iGet Another Change
103 iRescue Carly
104-105 iLove Jimmy Fallon 
106 iVisit California
107 iPawn Shop
108-109 iGoodbye Afscheid

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK