COMEDYWEB

Welkom op COMEDYWEB           


Op COMEDYWEB vindt je alles over tv-comedy's, maar ook strips en films. Heb je nog ideeën dan zou het helemaal top zijn als je deze achterlaat in ons forum/gastenboek. 

 

 

BESTE BEZOEKER:
Deze website zal vanaf 31 maart 2018 niet langer online zijn. De website is altijd met veel plezier gemaakt. De laatste jaren is de website niet meer bijgewerkt, dit door mijn te drukke agenda. De berichten en bezoekersaantallen zijn echter altijd bijgehouden. 
Het beheren van de website is voor mij altijd een hobby project geweest, wat de laatste jaren op een laag pitje is komen te staan. Echter wel met het idee dit in de toekomst weer op te pakken.
Het is dan ook niet mijn eigen keuze om de website offline te halen, dit is een keuze van webklik.nl (het domein waar de website gemaakt is).
De volgende data zijn voor jullie als bezoekers belangrijk:
31 oktober 2017: vanaf deze dag is het voor mij niet meer mogelijk te website te bewerken.
31 december 2017: Vanaf deze dag komt er een melding op de site vanuit webklik om te melden dat de site offline gehaald wordt.
31 maart 2018: De website zal offline gehaald worden.
Vanaf 1 april 2018 is het niet meer mogelijk om deze site te bezoeken, Ik kies ervoor om de site niet op een ander (gratis) domein weer online te brengen. Dit betekend dat de informatie op deze site per 1 april 2018 verloren zal gaan.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK