Good Luck Charlie


Good Luck Charlie gaat over de familie duncan die met de geboorte van hun 4e kind Charlie zich moeten aanpassen. Wanneer de ouders weer aan het werk gaan moeten de kinderen zorgen voor Charlie. Good Luck Charlie bestaat op het moment uit 2 seizoenen en een film: Good Luck Charlie: It's Christmas. 

Teddy Duncan (Bridgit Mendler): Teddy is de oudere zus van Charlie en neemt een videodagboek op voor Charlie, waarin ze tips geeft over het leven. Teddy is de slimste van alle kinderen van de familie Duncan. Klik hier voor een afbeelding van Teddy Duncan.

PJ Duncan (Jason Dolley): PJ is de oudste zoon van de familie Duncan, maar zeker niet de slimste. Hij heeft samen met zijn vriend Emmet een eigen band. Als PJ op Charlie wil passen is dit alleen maar in zijn eigen belang. Klik hier voor afbeelding van PJ Duncan.

Gabe Duncan (Bradley Steven Perry): Gabe is de jongere zoon van de familie Duncan. Gabe was niet blij met de geboorte van Charlie, want hij moet ook op haar passen. Gabe is de grappenmaker van de familie, vaak tot ergernis van iedereen. Mevrouw Dabney (buurvrouw) heeft een grote hekel aan Gabe, vooral omdat zijn grappen vaak Mevrouw Dabney treffen. Klik hier voor een afbeelding van Gabe Duncan.

Charlie Duncan (Mia Talerica) : Charlie is de jongste van de familie Duncan. Charlie is bijna altijd vrolijk. PJ en Gabe passen alleen op Charlie als het in hun voordeel is. Charlie komt vaak op de meest vreemde momenten verkleed langs. Klik hier voor een afbeelding van Charlie Duncan.

Amy Duncan (Leigh-Allyn Baker) : Amy is de moeder van PJ, Teddy, Gabe & Charlie. Ze werkt als verpleegster in het ziekenhuis. Aan het begin vindt ze het lastig om de kinderen te laten zorgen voor Charlie, later heeft ze er minder problemen mee. In de film wordt duidelijk dat ze weer zwanger is. Klik hier voor een afbeelding van Amy Duncan.

Bob Duncan (Eric Allan Kramer) : Bob is de vader en getrouwd met Amy. Hij heeft zijn eigen bedrijf: Bob bestrijdt Beestjes. Bob vindt dat hij veel tijd moet doorbrengen met zijn kinderen en daarom gaat vaak vissen met PJ of Gabe. Daarnaast denkt hij dat goed kan koken. Klik hier voor een afbeelding van Bob Duncan.

Good Luck Charlie


Uitzendingen:

Disney XD (24/7 versie) Disney Channel
ma:  - 07.25; 18.25; 20.05
di: - 07.25; 18.25; 20.05
wo: - 07.25; 13.20; 18.25; 20.05
do: - 07.25; 18.25; 20.05
vr: - 07.25; 17.35; 20.30
za: - 10.50; 11.15; 20.25
zo: - 10.50; 11.15; 18.55; 20.25Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK